info@hagenbeekvastgoed.nl 0341 496 518

Even voorstellen

Direct, betrokken, discreet, professioneel en no nonsense:
ik ben Suzanne Hagenbeek.

Mijn opdrachtgevers zijn voor mij prioriteit nummer 1. Regelmatig contact, snel reageren en terugkoppelen. De klant is koning en mijn werk is mijn hobby.

Doordat ik voorafgaande aan mijn makelaarswerkzaamheden jarenlang in  de hospitality branche heb gewerkt loopt dit als een rode draad door mijn huidige werkzaamheden. 

Een mooi voorbeeld van een topdag is een goede deal maken en daarmee een klant heel blij te maken. Daar krijg ik energie van. Serviceniveau is van groot belang, net zoals genieten van het leven en met elkaar te kunnen lachen.

Vanaf 2005 ben ik actief in bedrijfsmatig onroerend goed en ik ben trots op mijn titels van Register-Makelaar (RM) en Register-Taxateur (RT). 

Kennismaken?  Graag!

Suzanne Hagenbeek

 


Ik ben Marco van der Put en sinds 2021 werkzaam bij Hagenbeek Vastgoed en sinds 2022 mede-eigenaar. Ik hou van de dynamiek van de bedrijfsmakelaardij en vind het mooi om de verbindende schakel tussen aanbiedende en zoekende partijen te zijn, om beide verder te helpen. De Noordwest Veluwe is een prachtige regio, met een enorme diversiteit aan bedrijven en ondernemers. En ook de schaal spreekt mij aan: niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Net zoals Hagenbeek Vastgoed.  Sporten vind ik leuk. Ik golf, skie en doe aan tennis. Naast het sporten heb ik  graag mensen om mij heen en kook ik graag en geniet ik van een goed glas wijn. 

Marco van der Put

 

 

Ik ben Laura van Bijsteren, 22 jaar en kom uit Hierden. Samen met mijn vriend Lars woon ik in Harderwijk.

Sinds november 2022 werk ik bij Hagenbeek Vastgoed als binnendienst medewerkster. Al snel kwam ik erachter dat ik het werk als makelaar heel interessant vind en hier zeker verder in wil gaan.
Dat is ook de reden dat ik in oktober 2023 ben begonnen aan de opleiding assistent makelaar. Momenteel ben ik op de maandag, dinsdag, woensdag ochtend en donderdag het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en ondersteun ik met veel plezier de werkzaamheden van mijn collega’s.

In mijn vrije tijd geniet ik van gezellige dagjes weg met mijn vriendinnen, lekker uiteten of een heerlijk avondje op de bank samen met mijn vriend, een goed wijntje en een leuke film.

Laura van Bijsteren